torstai 2. helmikuuta 2012

Fortfarande hemma med förkylning...suck.

Trots allt känner jag mig lite bättre idag än igår. Har verkligen jobbat på med alla " underkurer " jag kunnat hitta. Tror det delvis kan hjälpa om jag SJÄLV TROR att det hjälper.
Psyket påverkar oss mer än vi i själva verket tror... Har läst nånstans att man genom mentalträning kan påskynda läkning av förkylningar och även förebygga dem... Så nu intalar jag mig själv att jag strax är frisk, " elaka bobborna " skall utrotas, de ska ut ur min kropp...

Har proppat i mig Moxxor ( dubbeldos ), ätit appelsiner, D- vitamin, Burana * 4 och klätt mig varmt med långkalsonger, yllesockor och morgonrock. Däremellan har jag faktiskt ätit några vitlöksklyftor och druckit varmt örtte.
Och jag har VILAT, vilket inte brukar vara så lätt för mig. Nu har jag faktiskt legat raklång i sängen och läst och slumrat om vartannat. Stressa får man absolut inte för då blir flunssan bara segare. Alltså, jag FÖRSÖKER lyssna på min kropp och take it easy...

Har just ätit en portion med havregrynsgröt så nu ska jag koka lite te- vatten och sedan trippa upp för trapporna till min egen sköna säng. ( Kanske tar jag med mig min lilla varma Ninja också, men  det måste jag göra i smyg, hon får inte komma upp i våra sovrum...)


Nu ska jag vila en stund.

Hej Då.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti